Скрыншот з відэа

Скрыншот з відэа

Фудтрак, як сцвярджаецца, ужо гатовы на 95%. Да канца сакавіка яго плануюць скончыць і спачатку пратэсціраваць на тэрыторыі прадпрыемства. У красавіку фургон абкатаюць у Мінску, каб праверыць, што яшчэ трэба дапрацаваць.

Пасля гэтага мабільны фастфуд-рэстаран адправіцца ў падарожжа па рэгіёнах. Маршрут распрацоўваецца такім чынам, каб наведаць як мага болей рэгіянальных святаў кшталту Дзён горада і Дажынак.

Гэты праект складаецца з некалькіх частак, тры ўжо гатовыя. Гэта вялікі паўпрычэп (сам фудтрак), абсталяваны для прыгатавання, захоўвання і продажу страў. Таксама гатовая машына, якая будзе перавозіць прадукты, ваду і вывозіць смецце. Яшчэ створаны жылы прычэп для персаналу.

Чытайце таксама:

Ці нацыяналізуюць улады былы Макдональдс?

Mak.bу перайшоў на новую ўпакоўку

«Седзячы ў парыжскіх кавярнях, я часта ўспамінаю мінскіх барыста». Беларусы расказалі, чым наша грамадскае харчаванне не падобнае да еўрапейскага

Клас
1
Панылы сорам
5
Ха-ха
3
Ого
1
Сумна
1
Абуральна
1