Напрыклад, у сетцы Prostore нетрадыцыйнага выгляду прадукт рэалізуюць па цане 3,99 рубля за кіло па зніжцы, а прывезены ён з Таджыкістана.

Некаторыя пакупнікі да жоўтых кавуноў ставяцца насцярожана, баяцца, ці гэта не ГМА. Але папраўдзе тут справа толькі ў селекцыі, гавораць навукоўцы.

Вядома, што кавун з жоўтай мякаццю — гэта гібрыд культурнай і дзікай расліны. Дзікі жоўты кавун не ядуць, таму што мякаць у яго несалодкая. А вось ужо селекцыйная ягада па смаку амаль нічым не адрозніваецца ад чырвонага сабрата. Прычым жоўты кавун лягчэй пераносіць перапады тэмператур і хваробы, а таксама хутчэй спее. Менавіта таму ён з'яўляецца ў продажы на пару тыдняў раней, чым класічны кавун.

Чытайце таксама:

У Мінску з'явіліся першыя кавуны. Дзе танней: на рынку ці ў краме? І як правільна выбраць

Як выбраць добры кавун

Кавуны ў слоіку на зіму — летні смак цэлы год

Клас
5
Панылы сорам
1
Ха-ха
0
Ого
1
Сумна
0
Абуральна
2