Фота: kobrincheese / Instagram

Фота: kobrincheese / Instagram

Марожанае ў вафлевым стаканчыку стварылі для тых, каму надакучыла звыклая «класіка», піша Tochka.by.

Незвычайная камбінацыя смакаў — спалучэнне вішні, перцу чылі і молатага перцу — прыйдзецца даспадобы тым, хто хоча пакаштаваць чаго-небудзь незвычайнага.

«Перац чылі і молаты перац надаюць марожанаму непаўторную пікантнасць і вастрыню. Вішнёвае пюрэ дадае прыемную кіслінку і асаблівы водар», — распавялі на прадпрыемстве.

У сацсетках карыстальнікі дзеляцца ўражаннямі. Тыя, хто ўжо паспеў знайсці на прылаўках марожанае з пярчынкай, запэўнілі, што выйшла смачна і незвычайна:

«Мне вельмі спадабалася такое марожанае! І спадабалася вішнёвае начынне, па кансістэнцыі, і смак наогул — вастрынка-пярчынка невялікая, прыемная. Можна нават крыху больш, але і так выдатна», «Начынне з рэзкай вішні — выдатна. Вастрыні не адчуваецца, выканаць трэба ў белым пламбіры. На перапрацоўку)».

Чытайце таксама:

Каму марожанае, а каму і халодны душ. Як насельнікаў Гродзенскага заапарка ратуюць ад спёкі

Ёгуртнае марожанае з чарніцамі — для тых, хто не любіць занадта салодкія дэсерты

У якім горадзе вырабляецца гэтае марозіва? ТЭСТ

Клас
8
Панылы сорам
2
Ха-ха
0
Ого
4
Сумна
0
Абуральна
1